Cercar

Inici -> Catāleg

CABIB - Catāleg bibliogrāfic de les Illes Balears

CABIB - Catāleg Ajuntament de Palma

Cerques un llibre?

Cerca per autor
Cerca per títol
Cerca per paraula clau
Cerca per matčries
Limitar una cerca
Āmbit de les cerques
Ajuda per les cerques

La gran biblioteca

El CABIB és el Catāleg Bibliogrāfic de les Illes Balears. Un projecte de cooperaciķ bibliotecāria que té com a objectius oferir a totes les biblioteques de les Illes Balears un sistema comú de gestiķ bibliotecāria amb els darrers avenįos tecnolōgics i permetre als ciutadans poder accedir a tota la informaciķ bibliogrāfica de les Illes a través d'un mateix entorn des de qualsevol biblioteca i des de qualsevol ordinador connectat a Internet. El CABIB és el fruit d'una iniciativa del Govern de les Illes Balears a la qual s'han adherit mitjanįant un conveni la majoria de les institucions amb competčncies bibliotecāries de la Comunitat Autōnoma i que té l'assessorament i el suport tčcnic de la UIB.

Cercar al catāleg de l'Ajuntament

L'opciķ "Cerca a l'Ajuntament de Palma" serveix per a llanįar la mateixa cerca que hem fet al catāleg CABIB al catāleg de les Biblioteques Municipals de Palma. Llanįar vol dir que automāticament el sistema fa la mateixa cerca que hem fet al catāleg CABIB al catāleg de l'Ajuntament.

Per exemple si feim una cerca al catāleg CABIB per títol Otra manera de contar i després volem saber si aquest llibre el tenen a les biblioteques de l'Ajuntament de Palma, clicarem al logotip de l'Ajuntament. El cercador dirā que el títol Otra manera de contar és de John Berger i que estā catalogat a la biblioteca del Casal Solleric.

Si volem tornar al catāleg CABIB, clicarem sobre el botķ taronja "Tornar al catāleg" i el sistema ens retornarā a la pantalla de cerca del CABIB. Si quan fem una cerca a l'Ajuntament, no hi ha resultat, el sistema ens dirā el següent: "La vostra entrada Otra manera de contar seria aquí -- Cerca per paraules".

CABIB / Dades estadístiques 2017

Biblioteques participants172
Títols a la base de dades (registres bibliogrāfics)676.136
Volums a la base de dades (registres d'exemplars)2.167.072
Usuaris simultanis que poden accedir al sistemailˇlimitat

Usuaris registrats

Número de consultes (2017)

251.433

818.722

.

Data darrera modificaciķ:26 d'agost de 2019

 
© Ajuntament de Palma - Coordinaciķ de Biblioteques. Carrer Almudaina 7. 07001 Palma (Illes Balears) Telčfon: 971718795